Miten voin tulla uskoon ja pelastua?

Muutamia tosiasioita Raamatusta
– Ihminen on syntinen (Room. 3:23)
– Jeesus haluaa antaa syntisi anteeksi ja pelastaa sinut. Hän seisoo sydämesi ovella ja kolkuttaa. (Ilm. 3:20)
– Jotta pelastuisit, sinun täytyy ottaa hänet vastaan. Usko Jeesukseen ja anna elämäsi Hänelle. (Joh.11:25,26)
-Jeesus lähetti Pyhän Hengen puolustajaksi hänen omilleen (Joh. 14:16,17) Jumala kuulee jokaisen rukouksen! Voit lähestyä rohkeasti Herraa omin tai vaikkapa seuraavin sanoin jos sydämestäsi haluat oppia tuntemaan Jeesuksen ja pelastua ja saada lahjana iankaikkisen elämän:
Herra Jeesus, tunnustan sinulle kaikki syntini. Tule elämääni ja anna kaikki syntini anteeksi. Uskon että kuolit puolestani ristillä ja nousit kuolleista. Täytä minut Pyhällä Hengelläsi ja johdata minua tästä päivästä eteenpäin. Kiitos Herra Jeesus! Aamen. Jos olit tosissasi, niin olet nyt uudestisyntynyt Kristitty ja siirtynyt kadotuksen tieltä pelastuksen tielle! Onnittelut, teit juuri elämäsi tärkeimmän ratkaisun! Jotkut ihmiset kokevat pelastumisen voimakkaammin tunteiden tasolla kuin toiset. Pelastus ei ole kuitenkaan tunteista kiinni, kuten ei ole uskonelämän vaellus muutenkaan. Tunteet ovat toki tärkeitä, mutta niillä ei ole iankaikkisuuden kannalta niin paljoa merkitystä. Kun ihminen syntyy uudesti ylhäältä, Joh 3:3, hänen nimensä kirjoitetaan taivaan kirjaan Luuk 10:20.

Kahta asiaa Jumala sinulta odottaa
– Rakasta Jumalaa yli kaiken,
– Rakasta lähimmäistä niin kuin itseäsi.
Näitä kahta suurempaa käskyä ei ole. Hän on ensin rakastanut meitä, joten se on mahdollista.

Lue päivittäin Raamattua. Voit aloittaa vaikkapa lukemalla Johanneksen evankeliumia. Jumala puhuu sanansa kautta sinulle. Kannattaa myös ryhtyä käymään hengellisissä tilaisuuksissa ja etsiä itselleen sopiva kotiseurakunta. Voit ottaa myös yhteyttä meihin ja kysyä lisää kaikista uskoon liittyvistä asioista.