Warning: Declaration of Mesmerize_Logo_Nav_Menu::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /home/helmimed/public_html/vaasancityseurakunta.org/wp-content/themes/mesmerize-pro/inc/Mesmerize_Logo_Nav_Menu.php on line 0

Warning: Declaration of Mesmerize_Logo_Page_Menu::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /home/helmimed/public_html/vaasancityseurakunta.org/wp-content/themes/mesmerize-pro/inc/Mesmerize_Logo_Page_Menu.php on line 0
Työmuodot – Ministries – Vaasan Cityseurakunta

Työmuodot – Ministries

Ylistys ja palvonta sekä musiikki

Ylistys ja palvonta on osa sunnuntain tilaisuutta. Silloin saamme palvoa ja kiittää Luojaamme.

Lastentyö

Sunnuntaitilaisuuden yhteydessä lapsille järjestetään yleensä oma pyhäkoulu (poikkeuksia saattaa olla). Tällä hetkellä on kaksi ryhmää: alle kouluikäiset 3-7 v. ja koululaiset 7-13 v.

Kahvit

Sunnuntaikokouksen jälkeen voi jäädä nauttimaan kupillisen kahvia tai teetä pienen kahvileivän kanssa. Seurakunnan vapaaehtoiset valmistavat tämän. Tarjoilu on ilmaista. Jää juttelemaan ja tutustumaan ihmisiin!

Vankilatyö

Vierailemme Vaasan vankilassa aina silloin tällöin vankilalähettimme kanssa laulamassa ja puhumassa vankilan viikkotilaisuudessa.

Soluryhmät

Soluryhmillä tarkoitetaan pieniä kodeissa kokoontuvia ryhmiä. Niiden kautta saat oppia tuntemaan Jumalaa vielä enemmän. Saat myös hienoja ystäviä ja kannustavan joukon uskovia. Yhdessä olemme vahvempia! Haluatko tulla mukaan johonkin ryhmään? Lähetä viestiä!

En svensk cellgrupp

Alla vill ha gemenskap. Gud skapade oss beroende av varandra. Ingen är ensam stark. Om du vill komma med, eller bara på besök, i en cellgrupp så kontakta Anki Sandvik för en svensk cellgrupp: anki.sandvik(at)gmail.com.

Evankeliointi ja lähetystyö

Jokaisen tulee saada mahdollisuus kuulla evankeliumi ainakin kerran elämässään. Jeesus kuoli myös vaasalaisten puolesta. Jumalan armo on niin ihana että on tuskin mitään ihanampaa kuin kertoa siitä muillekin. Cityseurakunnassa haluamme levittää evankeliumia niin Suomessa kuin ympäri maailmaa. Lähdemme aina silloin tällöin vankilan lisäksi torille tai kauppakeskuseen keskustelemaan ihmisten kanssa. Myös lähetystyö on tärkeää ja sydämellämme. Tuemme lähetystyötä ja seurakuntamme pastorit ja raamatunopettajat matkustavat myös lähetyskentille usein. On mahtavaa kertoa muille Jumalan ihanuudesta ja syntien anteeksiannosta.
Pastori Tom Lipkin on lähetysjärjestö EKM – Evankeliumi Kaikkiin Maihin ry.:n puheenjohtaja ja seurakunnan raamatunopettaja Anki Sandvik sen hallituksen jäsen. Lisätietoa EKM:stä www.ekm.nu

OTA YHTEYTTÄ
Ota yhteyttä jos haluat lisätietoja tai olla mukana jossain toimintamuodossa aktiivisemmin.